𝐔𝐩𝐨𝐳𝐨𝐫𝐧𝐞𝐧𝐢𝐞: Od 6.5.2024 platí nová otváracia doba kamennej predajne v Púchove. Kamenná predajňa bude v soboty zatvorená. Ďakujeme za pochopenie.

Návod na opravu šijacieho stroja Lada

Hľadáte spôsob, ako opraviť váš šijací stroj Lada? V tomto článku nájdete jednoduchý a praktický návod na riešenie bežných problémov, od základného čistenia a mazania až po nastavenie stehu. S radami v tomto článku môžete svoj šijací stroj udržať v perfektnom stave a zabezpečiť, aby vaše šitie bolo hladké a bez problémov.

Predtým, než uvediete svoj šijací stroj Lada do prevádzky, pozorne si prečítajte návod na použitie, aby ste predišli zbytočným ťažkostiam. Návod k šijaciemu stroju obsahuje dôležité informácie pre bezpečnú obsluhu a údržbu šijacieho stroja. Ak máte problémy s vaším strojom, tu je niekoľko krokov, ktoré môžete vyskúšať:

Kontrola napájania

Uistite sa, že šijací stroj je správne pripojený k elektrickej sieti a že je zapnutý.

Čistenie a mazanie

Pravidelné čistenie a mazanie sú dôležité pre udržanie správneho chodu vášho stroja. Odstráňte prach a nečistoty z mechanizmu a použite vhodný olej na mazanie.

Kontrola ihly a nití

Skontrolujte, či je ihla v správnom smere a či je dostatočne ostrá. Tiež skontrolujte, či sú nite správne navlečené a či nie sú zaseknuté.

Nastavenie stehu

Ak máte problémy so stehom, skúste zmeniť nastavenie stehu. Experimentujte s rôznymi stehmi a nastaveniami, aby ste našli optimálny výsledok.

Kontrola spodnej nite

Ak máte problémy so spodnou niťou, skontrolujte, či je správne navlečená a či nie je zaseknutá v mechanizme.

Ak aj napriek týmto krokom máte problémy so svojím šijacím strojom, odporúčame kontaktovať vášho autorizovaného predajcu.

Návod na opravu šijacieho stroja Lada

Pean.sk

Spoločnosť Peter Hafera PEAN sa už viac ako tri dekády zaoberá predajom šijacích strojov a príslušenstva. V našej ponuke nájdete šijacie stroje, vyšívacie stroje, overlocky a coverlocky, priemyslové stroje a kompletné krajčírske príslušenstvo pre vašu krajčírsku dielňu.