Rezacie koliesko Ø45 mm Fiskars 840633

Kód: 840633
28,82 € 24,02 € bez DPH 28,82 € / 1 ks
Skladom (2 ks)
Môžeme doručiť do:
23.4.2024
Možnosti doručenia

Rotačné rezacie koliesko Fiskars je vhodné na rôzne rezanie tkaniny. Reže presne a ľahko aj viac vrstiev. Môžete rezať pozdĺž pravítka a tým sa vyhnúť skĺznutiu tkanín. Na ochranu pracovnej plochy stola ho používajte s rezacou podložkou.

Detailné informácie

Podrobný popis

Rotačné rezacie koliesko Fiskars je vhodné na rôzne rezanie tkaniny. Reže presne a ľahko aj viac vrstiev. Môžete rezať pozdĺž pravítka a tým sa vyhnúť skĺznutiu tkanín. Na ochranu pracovnej plochy stola ho používajte s rezacou podložkou. Práca s rezacím kolieskom je bezpečná - má tlačidlo na uzamknutie a odomknutie krytu čepele (Ø45 mm), ktorá je vymeniteľná. Vhodné pre pravákov aj ľavákov.

Dodatočné parametre

Kategória: Kruhové rezače
Záruka: 24 mesiacov
Rozmery: 5 x 18 cm
Zloženie: Nerezová oceľ, plast

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Nevypĺňajte toto pole:

V sedemnástom storočí vzniklo vo Fínsku niekoľko železiarní. Veľká plocha lesov v oblasti Pohja spolu s nespútanou silou vody a dostatkom riek vhodných na dopravovanie materiálu vytvárala ideálne podmienky na rozkvet fínskeho železiarskeho priemyslu. V roku 1630 boli založené železiarne v Antskogu, v roku 1641 potom nasledovali ďalšie v Billnäse. Vo Fiskars sa začala výroba v roku 1649, čo dnes robí spoločnosť Fiskars jednou z najstarších v západnom svete. Fiskars je súčasťou skupiny Fiskars Group, globálneho domova dizajnových značiek pre interiérové aj exteriérové aktivity.