Rezacia podložka DW-71123

Kód: DW-71123
22 € 18,33 € bez DPH 22 € / 1 ks
Skladom (>5 ks)
Môžeme doručiť do:
26.4.2024
Možnosti doručenia

Odľahčená rezacia podložka na patchwork 4-vrstvová. Samosvorná funkcia uzavrie povrch podložky po reze. Podložka je navrhnutá predovšetkým pre rezanie látok pomocou rezacieho kolieska, ale aj skalpelov.

Detailné informácie

Podrobný popis

Odľahčená rezacia podložka na patchwork 4-vrstvová. Samosvorná funkcia uzavrie povrch podložky po reze. Podložka je navrhnutá predovšetkým pre rezanie látok pomocou rezacieho kolieska, ale aj skalpelov. Má presnú meraciu sieť, navrhnutú pre pravákov aj ľavákov. Povrch je špeciálny samosvorný. Vďaka povrchu a hrúbke 2 mm je podložka veľmi kvalitná. Ostrie tak zostane dlho ostré ako britva. Podložka má len jednu stranu kde je metrická sieť s rozmermi 45 x 30 cm a zároveň sieť v palcoch (18" x 12"). V kombinácii s rezacím kolieskom a pravítkom budete môcť veľmi jednoducho, rýchlo a presne rezať pruhy aj iné tvary. Upozorňujeme, že meranie v cm je prehľadnejšie a pokiaľ využívate predlohy českých prác, sú stupnice v cm lepšie, ale väčšina zahraničných prác je v inch.

Dodatočné parametre

Kategória: Rezacie a rotačné podložky
Záruka: 24 mesiacov
Rozmery podložky: 45 x 30 cm

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Nevypĺňajte toto pole:

Donwei Machinery Industry Company sa od svojho založenia v roku 1985 nachádza v meste Taichung na Taiwane. Všetky výrobné a baliace zariadenia spolu s kanceláriami sa nachádzajú na rovnakom mieste, aby sa zabezpečila efektívna prevádzka spoločnosti. Značka neustále zdokonaľuje svoje produkty v súlade s tromi hlavnými princípmi: dizajn, funkcia a kvalita. Splnenie potrieb každého zákazníka je najvyššou prioritou.