Recenzia: Babylock GLORIA BLETS8

Babylock na jar 2019 uviedol na trh špičkový overlock/coverlock GLORIA BLETS8. Ako GLORIA dopadne v porovnaní s ostatnými overlockmi či coverlockmi Babylock? Čím je tento kombinovaný stroj výnimočný? To a mnohé ďalšie sa dozviete práve v tejto recenzii.

Obsah recenzie:

1. Parametre a porovnanie

2. Obsah balenia

3. Dizajn a konštrukcia

4. Záver a celkové hodnotenie

Parametre a porovnanie

Z hľadiska parametrov má GLORIA všetko čo potrebujete pri špičkovom overlocku/coverlocku. Nechýba automatické navliekanie nití, bonusom je navliekanie ihly vzduchom. Maximálna dĺžka stehu je pri značke Babylock štandardne 4 mm. Tento kombinovaný stroj vám bez problémov prešije aj ťažké materiály. Osemnitný ozdobný steh vám ponúkne komfort pri vašom kreatívnom procese. GLORIA je stroj s veľkou pracovnou plochou určený pre kreatívcov.

Parameter GLORIA COVER IMAGINE
Automatické nastavenie nití áno nie áno
Navliekanie ihly vzduchom áno nie nie
Odstrih nite nie nie nie
Kolenná páka áno nie nie
Osvetlenie LED štandardná žiarovka štandardná žiarovka
Hmotnosť 13.4 kg 8.5 kg 7.5 kg
Maximálna dĺžka stehu 4 mm 4 mm 4 mm

 

Obsah balenia

Overlock/coverlock GLORIA ponúka veľmi rozsiahle príslušenstvo. V balení nájdete rýchly návod na navliekanie, plochý stolík pre retiazkový / prádlový steh, skrutky na upevnenie stolíku, štetec / prípravok na nasadenie ihly, balíček ihiel rôznych veľkostí Organ ELx705 CF, imbus kľúč, pinzetu, náhradný horný nôž pre orez látky, navliekač ihly, skrutky pre upevnenie overlockových ihiel, skrutky pre upevnenie retiazkových / prádlových ihiel, nástroj pre navliekanie slučkovača, skrutkovač, kryt stroja proti prachu, niťové sieťky 8 ks, odvíjacie kotúčiky 8 ks, kotúčiky s hubkou 8 ks, držiaky kužeľov 8 ks a kolennú páku.

Dizajn a konštrukcia

GLORIA je ladená do typického dizajnu značky Babylock. To znamená krásny, čistý vzhľad a dominantná biela farba. Zlaté detaily dotvárajú majestátnosť modelu. Veľký pracovný priestor a celokovová robustná konštrukcia zabezpečujú komfort pri práci. Kvalitné LED osvetlenie osvetlí celú pracovnú plochu a tak nie sú potrebné žiadne ďalšie svietidlá.

Babylock GLORIA BLETS8

Záver

Babylock GLORIA BLETS8 je špičkový kombinovaný overlock a coverlock, ktorý splní aj tie najnáročnejšie predstavy. Radí sa ku špičke v obore a určite vás nesklame. Jeho jedinou slabinou zostáva vyššia cena. GLORIA na vás spraví dojem veľkou pracovnou plochou, navliekaním vzduchom nielen chapačov ale aj ihiel či osemnitným ozdobným stehom. Kolmý vpich ihiel je funkcia ktorú nájdete naozaj len pri špičke medzi kombinovanými strojmi.

Klady

+ osemnitný ozdobný steh

+ LED osvetlenie

+ veľká pracovná plocha

+ kolmý vpich ihiel

+ navliekanie vzduchom

+ rozsiahle príslušenstvo

Zápory

- vyššia cena

Celkové hodnotenie

5/5