Recenzia: Pfaff Expression 710

V tejto recenzii sa bližšie pozrieme na najnovší elektronický šijací stroj značky PFAFF. Expression 710 porovnáme s konkurenčnými modelmi, opíšeme jeho výnimočné vlastnosti a na záver ohodnotíme.

Obsah recenzie:

1. Parametre a porovnanie

2. Obsah balenia

3. Dizajn a konštrukcia

4. Záver a celkové hodnotenie

Parametre a porovnanie

Expression 710 delí od dokonalosti naozaj len málo. Na trhu nájdete len veľmi ťažko podobný šijací stroj. Je to stabilný, silný a robustný stroj. Disponuje vrchným podávaním, veľkou pracovnou plochou - 25 cm od ihly doprava (o 5 cm viac ako konkurenčné modely), automatickým prízdvihom pätky a najmä senzorovým šitím gombíkovej dierky. Stroj dokáže prešiť tenké aj hrubé materiály, nerobia mu problém prestupy. Oko poteší moderným dizajnom.

Parameter Pfaff Expression 710 JUKI HZL-DX7 Brother Innov-Is 1800 Q
Počet stehov 274 287 232
Vrchné podávanie áno nie nie
Senzorová gombíková dierka áno áno nie
Stranové šitie nie nie áno
Kolenná páka nie áno áno
Veľkosť pracovnej plochy od ihly doprava 25 cm 21 cm 21 cm
Displej LCD LCD LCD
Osvetlenie LED dióda LED dióda LED dióda
Automatický prízdvih pätky áno áno áno

 

Obsah balenia

V balení nájdete: základnú pätku A s IDT, pätku pre ozdobné stehy 1A s IDT, pätku pre ozdobné stehy 2A, pätku pre slepý steh s IDT, zipsovú pätku s IDT, senzomatickú pätku na gombíkové dierky, gombíkovú pätku, senzomatickú pätku pre voľné quiltovanie, quiltovaciu pätku na patchwork 1/4", stylus pre ovládanie displeja, niťovú sieťku, vodič, filcový krúžok, skrutkovač, páračik, štetček, niťový tanierik veľký, stredný, malý pomocný držiak na švy, cievky, ihly, ovládací nožný pedál, prívodný kábel a tvrdý kryt.

Dizajn a konštrukcia

Stroj svojím vzhľadom poteší oko nejedného kreatívca. Dominuje mu fialová farba, doplnená o bielu a čiernu. Na hornej časti stroja sa vyníma LCD displej. Dizajn vynikne aj vďaka kvalitnému LED osvetleniu, ktoré šetrí oči. Expression 710 je stabilný stroj, pevnej, robustnej konštrukcie.

Pfaff Expression 710 1

Záver

Pfaff Expression 710 je špičkový elektronický šijací stroj. Tento stroj vám ponúkne potrebný komfort pri vašich kreatívnych projektoch. Ohromí vás veľkou pracovnou plochou a moderným vzhľadom. Nedostatkom je chýbajúca kolenná páka a možnosť šitia do strán.

Pfaff Expression 710 2

Klady

+ vrchné podávanie

+ pracovná plocha 25 cm od ihly doprava

+ automatický prízdvih pätky

+ moderný vzhľad

+ senzorové šitie gombíkovej dierky

Zápory

- chýbajúca kolenná páka

- chýbajúca možnosť šitia do strán

Celkové hodnotenie

4.5/5