S kódom 𝐇𝐀𝐏𝐏𝐘𝐄𝐀𝐒𝐓𝐄𝐑 nakupujete do 1. 4. 2024 pri objednávkach nad 100 eur so zľavou 5 %. V období 𝟐𝟗. 𝟑. až 𝟏. 𝟒. 𝟐𝟎𝟐𝟒 bude kamenná predajňa zatvorená a zákaznícka podpora nedostupná. Ďakujeme za pochopenie.

Recenzia: Brother Airflow 3000

Overlock vás už nemusí desiť

Prepadáte panike vždy, keď musíte opätovne navliekať váš overlock? Ak áno, nový Brother Airflow 3000 vás bude určite zaujímať. Tento overlock má všetko čo od overlocku čakáte a navyše je za rozumnú cenu. Bližšie sme sa na tento model pozreli v našej recenzii.

Navliekanie vzduchom

Pýtate sa, čo je to navliekanie vzduchom? Je to tak jednoduché, ako to znie. Pri navliekaní slučkovačov jednoducho nite vložíte do dierok na to určených, stlačíte tlačidlo a hotovo! Prúd vzduchu vám zjednoduší navliekanie slučkovačov a večný boj s navliekaním overlocku sa skončil. Navliekanie stroja uľahčuje aj zabudovaný navliekač ihly. Musíme uznať, že značka Brother si dala pri práci na Airflow 3000 naozaj záležať. Stroj ponúka prémiový komfort pri práci a navliekanie prebieha neuveriteľne ľahko.

Diferenciálne podávanie

Diferenciálne podávanie zabezpečuje hladký priebeh pri šití na overlocku. Diferenciálne podávanie vám umožňuje hladké podávanie materiálu vďaka dvojitému podávaču. Airflow 3000 si bez problémov poradil s jemnými látkami ako sú šifón alebo satén, problém mu nerobili ani hrubšie materiály ako sú plátno alebo džínsovina. K páčkam na ovládanie je jednoduchý prístup, preto môžete medzi jednotlivými funkciami prepínať rýchlo a efektívne.

Široká ponuka stehov

Brother Airflow 3000 umožňuje 2, 3 a 4-nitné variácie stehov. Súčasťou ponuky je rolovaný lem, ktorý oceníte pri extra jemných alebo elegantných zakončeniach. Regulovať si môžete šírku a dĺžku stehu. Šírku stehu si regulujete v rozmedzí 5-7 mm, dĺžku v rozmedzí 2-4 mm. S Airflow 3000 dodáte každému projektu jedinečný vzhľad.

Absencia voľného ramena

Chýbajúce voľné rameno je jeden z mála nedostatkov Brother Airflow 3000. Pravdou je, že overlocky vyšších tried túto vymoženosť ponúkajú skôr výnimočne. Brother navyše absentujúce voľné rameno kompenzuje možnosťou dokúpenia prídavného stolíku. Ten zjednoduší vašu prácu pri šití objemnejších projektov. Rozširujúci stolík poslúži ako opora pre šitý materiál, vďaka tomu môžete celý čas šiť rovné línie.

Veľkorysé príslušenstvo

Súčasťou je priehradka na odrezky a až 4 pätky (základná, na slepý steh, riasiaca a kedrovacia). Samozrejmosťou je všetko pre chod stroja potrebné príslušenstvo. Dokúpiť si navyše môžete pätku na našívanie perál, pätku na všívanie gumy a spomínaný prídavný stolík.

Výhody

  • Navliekanie vzduchom
  • Automatický navliekač oboch ihiel
  • Diferenciálne podávanie
  • Error kontrolka
  • Robustná konštrukcia
  • Bohaté príslušenstvo
  • Cenová dostupnosť

Nevýhody

  • Chýbajúce automatické napínanie nite
  • Chýbajúce voľné rameno
 

Celkové hodnotenie

Brother Airflow 3000 je vynikajúci overlock s navliekaním vzduchom za rozumnú cenu. Brother si dal na vzduchovom navliekaní naozaj záležať a všetky procesy pri práci na overlocku prebiehajú hladko. Stroj bez problémov zvládne aj vyššiu záťaž. Páči sa nám error kontrolka a robustná konštrukcia. Negatívom je chýbajúce automatické napínanie nite.

Chcete vidieť Brother Airflow 3000 pri práci?

Kontaktujte nás a dohodnite si termín predvedenia stroja. Radi vám stroj predvedieme a zodpovieme všetky vaše otázky.

DETAIL PRODUKTU
Recenzia: Brother Airflow 3000