S kódom 𝐇𝐀𝐏𝐏𝐘𝐄𝐀𝐒𝐓𝐄𝐑 nakupujete do 1. 4. 2024 pri objednávkach nad 100 eur so zľavou 5 %. V období 𝟐𝟗. 𝟑. až 𝟏. 𝟒. 𝟐𝟎𝟐𝟒 bude kamenná predajňa zatvorená a zákaznícka podpora nedostupná. Ďakujeme za pochopenie.

Rozkladacia skrinka - krajčírska dielňa Texi Sesame Duo O

Kód: TEXI SESAME DUO O
1 150 € 958,33 € bez DPH 1 150 € / 1 ks
Momentálne nedostupné
Možnosti doručenia

Rozkladacia skrinka - krajčírska dielňa, stôl pod šijací stroj. Farba: svetlý dub.

Detailné informácie

Podrobný popis

Texi Sesame Duo je rozkladací, kompletná krajčírska dielňa vo veľkosti malej skrinky. Má funkčný priestor pre uloženie multifunkčného stroje, overlocku a príslušenstvo pre šitie. Vybavená špeciálnym systémom pre plynulé zdvíhanie a spúšťanie stola - skrytie stroja v skrini. Veľký priestor so zásuvkami je šikovný spôsob, ktorý vám umožní uložiť všetko príslušenstvo. Od teraz máte všetko, čo potrebujete k šitie, po ruke. Ak stroj nepoužívate, všetko môžete skryť len niekoľkými pohybmi. Rozložená skrinka má stôl s veľkou, rozšíriteľnou pracovnou doskou, s šírkou 182,5 cm.
Stôl má vo vnútri tri funkčné police pre krajčírske doplnky a tri zásuvky - vrátane špeciálnej zásuvky na nite. Skrinka je na kolieskach, čo vám umožní voľný pohyb.

Rozmery zložené skrinky (šírka x výška x hĺbka): 110 x 75,5 x 52,5 cm

Výška police na overlock: 33,5 cm

Výška zásuvky na nite: 7 cm

Farba: svetlý dub

 

* Skrinku predávame bez akéhokoľvek ďalšieho príslušenstva.

Dodatočné parametre

Kategória: Vybavenie dielní a ateliérov
Záruka: 24 mesiacov

TEXI SESAME DUO Folding cabinet: tailor's workshop

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Nevypĺňajte toto pole:

Značka Texi predstavuje kompletné riešenie pre módne, čalúnnické alebo kožené ateliéry. Portfólio produktov Texi zahŕňa priemyselné šijacie stroje a domáce šijacie stroje, žehliace potreby, etiketovacie a šijacie príslušenstvo. Spoločnosť bola založená v roku 2009 ako odpoveď na dopyt zákazníkov po energeticky úsporných, tichých a užívateľsky prívetivých šijacích strojoch. Dnes je značka distribuovaná do viac ako 40 krajín po celom svete.