Satén krešovaný metráž

Kód: 380753/2 380753/1 380753/4 380753/7 380753/11 380753/8 380753/10 Zvoľte variant
14 € 11,67 € bez DPH 14 € / 1 m 14 € / 1 m 14 € / 1 m 14 € / 1 m 14 € / 1 m 14 € / 1 m 14 € / 1 m
Na sklade u dodávateľa Na sklade u dodávateľa Na sklade u dodávateľa Na sklade u dodávateľa Na sklade u dodávateľa Na sklade u dodávateľa Na sklade u dodávateľa Zvoľte variant
Variant
Môžeme doručiť do:
10.5.2024 10.5.2024 10.5.2024 10.5.2024 10.5.2024 10.5.2024 10.5.2024 Zvoľte variant
Možnosti doručenia

Krešovaný satén je jemne stláčaný, lesklý, príjemný na dotyk, splývavý a elegantný. Ľahko pruží do šírky. Využiť ho môžete aj z jeho rubovej strany, ktorá je matná. Satén sa vďaka svojmu luxusnému vzhľadu hodí na šitie spoločenských i svadobných šiat, plesovej róby, slávnostných blúzok i dlhých kruhových sukní. Je tiež vhodný k technike plisé.

Detailné informácie

Podrobný popis

Pohľad dodávateľa: Satén je kĺzavý, preto je dobré mať s jeho spracovaním už nejakú skúsenosť. Po vypraní na odporúčanú teplotu sa nezrazil, ani nepustil farbu. Odporúčame ho šiť ihlou hrúbky 70 a dbajte na to, aby ihla nebola poškodená, satén by sa mohol zničiť. Rovnako pri šití dávajte pozor, aby ste na povrchu materiálu nikde "nezatrhli" nitku. Keďže sa satén mierne štiepi, okraje nastrihaných dielov začistite na overlocku. Odporúčame žehliť na nízkej teplote bez pary, tá totiž môže spôsobiť na látke nežiadúce škvrny.

  • Gramáž: 160 - 170 g/m²
  • Šírka: 145 - 150 cm
  • Predávame od 1 m
  • Nekrčivé
  • Pranie pri maximálnej teplote 30 °C, mierny režim
  • Výrobok sa nesmie bieliť
  • Výrobok sa nesmie sušiť v bubnovej sušičke
  • Žehlenie pri maximálnej teplote žehliacej plochy 110 °C
  • Žehlenie s parou môže spôsobiť nezvratné poškodenie
  • Výrobok sa nesmie chemicky čistiť

Dodatočné parametre

Kategória: Satén
Záruka: 24 mesiacov
Zloženie: 98% polyester, 2% elastan
Techniky: šitie slávnostných odevov, výroba šiat pre nevesty a družičky

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Nevypĺňajte toto pole: