Entlovacie krajčírske nožnice Fiskars dĺžka 23 cm 840628

Kód: 840628
62 € 51,67 € bez DPH 62 € / 1 ks
Skladom (1 ks)
Môžeme doručiť do:
23.4.2024
Možnosti doručenia

Entlovacie nožnice Fiskars sú vyrobené z vysoko kvalitnej nerezovej ocele s vysokou tvrdosťou, ktorá zaručuje dlhú životnosť ostria. Strihajú presne a čisto.

Detailné informácie

Podrobný popis

Entlovacie nožnice Fiskars sú vyrobené z vysoko kvalitnej nerezovej ocele s vysokou tvrdosťou, ktorá zaručuje dlhú životnosť ostria. Strihajú presne a čisto. Jednoducho odstrihnú aj širšie vrstvy látky bez jej rozstrapkania, od hodvábu po tvíd. Majú ergonomicky tvarovanú rukoväť pre pohodlné držanie. Po vnútorných stranách čepelí sú zúbky, ktorými po odstrihnutí vytvoríte zúbkovaný okraj. Predĺžená dolná čepeľ uľahčuje plynulé strihanie.

Dodatočné parametre

Kategória: Nožnice
Záruka: 24 mesiacov
Dĺžka ostria: 7,5 cm
Celková dĺžka: 23 cm (9")
Veľkosť zúbkov: 3 mm
Hmotnosť: 149 g
Plastová rukoväť: Áno
Zloženie: Nerezová oceľ, plast

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Nevypĺňajte toto pole:

V sedemnástom storočí vzniklo vo Fínsku niekoľko železiarní. Veľká plocha lesov v oblasti Pohja spolu s nespútanou silou vody a dostatkom riek vhodných na dopravovanie materiálu vytvárala ideálne podmienky na rozkvet fínskeho železiarskeho priemyslu. V roku 1630 boli založené železiarne v Antskogu, v roku 1641 potom nasledovali ďalšie v Billnäse. Vo Fiskars sa začala výroba v roku 1649, čo dnes robí spoločnosť Fiskars jednou z najstarších v západnom svete. Fiskars je súčasťou skupiny Fiskars Group, globálneho domova dizajnových značiek pre interiérové aj exteriérové aktivity.