Najlepšie overlocky

Ak nie ste spokojní s kvalitou začistenia látky vašim šijacím strojom, je nevyhnutné začať začisťovať látky obnitkovacím strojom - overlockom. V tomto článku sme sa bližšie pozreli na najlepšie domáce overlocky na našom trhu - overlocky s funkciou vzduchového navliekania.

Ak hľadáte domáci overlock, jednoznačne odporúčame zvoliť overlocky s funkciou vzduchového navliekania, resp. funkciou automatického napínania nití. Overlocky so vzduchovým navliekaním sú skutočne výnimočné a majú niekoľko výhod, ktoré ich robia najlepšími vo svojej triede. Tu je niekoľko dôvodov, prečo by ste mali zvážiť overlock so vzduchovým navliekaním:

Jednoduchšie navliekanie nití

Vďaka vzduchovému navliekaču môžete nite navliekať rýchlo a efektívne. Nite slučkovačov vďaka tejto úžasnej funkcii navlečiete jediným stlačením tlačidla.

Presnosť a rýchlosť

Overlocky so vzduchovým navliekaním umožňujú presné nastavenie dĺžky stehu aj počas šitia. Rýchlosť týchto strojov je tiež impozantná, čo vám umožňuje efektívne pracovať.

Profesionálny vzhľad

Overlocky so vzduchovým navliekaním produkujú krásne a pevné stehy, ktoré dodajú vašim výrobkom profesionálny vzhľad. Sú ideálne na začistenie okrajov látok, lemovanie a tvorbu pekných švov.

Komfort a pohodlie

Vzduchový navliekač uľahčuje manipuláciu s niťami a znižuje únavu pri dlhšom šití. Overlocky so vzduchovým navliekaním sú vhodné pre začiatočníkov aj pokročilých.

Čo je to overlock?

 

V skratke - overlock je stroj, ktorý začisťuje, šije a orezáva - v jednom pochode. Slúži na ukončenie a začistenie okraja látky. Po začistení okraja látky, overlock zvyšky látky oreže. Vďaka tomuto začisteniu sa očká nepárajú a steh je pružný. Žiadny kreatívec si neželá nepekne vyzerajúce rozstrapkané okraje látky. Overlockom nemôžete šiť klasické stehy (napr. rovnosteh). Každý overlock má možnosť obnitkovania a zároveň aj zošívania dvoch materiálov.

Overlocky so vzduchovým navliekaním sú naozaj fascinujúce a majú viacero úžasných vlastností. Ak sa rozhodujete medzi rôznymi overlockmi, určite zvážte model so vzduchovým navliekaním. Je to investícia, ktorá sa naozaj oplatí!

Naše tipy na overlocky so vzduchovým navliekaním

Najlepšie overlocky

Pean.sk

Spoločnosť Peter Hafera PEAN sa už viac ako tri dekády zaoberá predajom šijacích strojov a príslušenstva. V našej ponuke nájdete šijacie stroje, vyšívacie stroje, overlocky a coverlocky, priemyslové stroje a kompletné krajčírske príslušenstvo pre vašu krajčírsku dielňu.