Teflónový návlek TEXI 4001

Kód: TEXI 4001
13 € 10,83 € bez DPH 13 € / 1 ks
Skladom (5 ks)
Môžeme doručiť do:
25.4.2024
Možnosti doručenia

Návlek sa hodí na väčsinu domácich žehličiek, zabraňuje vytváraniu lesku na žehlených materiáloch, nepoškodzuje materiál. Vďaka tomu môžete nastaviť na žehličke vyššiu teplotu a použiť silnejšiu a suchšiu paru.

Detailné informácie

Podrobný popis

Návlek sa hodí na väčsinu domácich žehličiek, zabraňuje vytváraniu lesku na žehlených materiáloch, nepoškodzuje materiál. Vďaka tomu môžete nastaviť na žehličke vyššiu teplotu a použiť silnejšiu a suchšiu paru. Nekupujte si žehličky s teflónovým povlakom, keď ho poškodíte musíte kúpiť novú žehličku, takto jednoducho vymeníte len poškodený návlek, ktorý má navyše podstatne silnejšiu vrstvu teflónu.

Dodatočné parametre

Kategória: Teflónové návleky na žehličky
Záruka: 24 mesiacov

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Nevypĺňajte toto pole:

Značka Texi predstavuje kompletné riešenie pre módne, čalúnnické alebo kožené ateliéry. Portfólio produktov Texi zahŕňa priemyselné šijacie stroje a domáce šijacie stroje, žehliace potreby, etiketovacie a šijacie príslušenstvo. Spoločnosť bola založená v roku 2009 ako odpoveď na dopyt zákazníkov po energeticky úsporných, tichých a užívateľsky prívetivých šijacích strojoch. Dnes je značka distribuovaná do viac ako 40 krajín po celom svete.