S kódom 𝐇𝐀𝐏𝐏𝐘𝐄𝐀𝐒𝐓𝐄𝐑 nakupujete do 1. 4. 2024 pri objednávkach nad 100 eur so zľavou 5 %. V období 𝟐𝟗. 𝟑. až 𝟏. 𝟒. 𝟐𝟎𝟐𝟒 bude kamenná predajňa zatvorená a zákaznícka podpora nedostupná. Ďakujeme za pochopenie.

JANOME HD9

Kód: JANOME HD9
Doprava zadarmo
Značka: Janome
1 821 € 1 517,50 € bez DPH 1 821 € / 1 ks
Na sklade u dodávateľa
Môžeme doručiť do:
11.4.2024
Možnosti doručenia

Šijací stroj Janome HD9 je nástupca stroja 1600Q-CP, ktorý je vybavený novým, väčším chapačom, ktorý umožňuje použitie o 40% väčšej cievky, ponúka nové 6-bodové LED osvetlenie a okrem toho bol vodič nití v stroji prestavaný tak, že šitie silnejšou niťou je ešte jednoduchšie.

Detailné informácie

Podrobný popis

Šijací stroj Janome HD9 je nástupca stroja 1600Q-CP, ktorý je vybavený novým, väčším chapačom, ktorý umožňuje použitie o 40% väčšej cievky, ponúka nové 6-bodové LED osvetlenie a okrem toho bol vodič nití v stroji prestavaný tak, že šitie silnejšou niťou je ešte jednoduchšie.

Šijací stroj pre profesionálov Janome Heavy Duty 9 Professional. Máte malú dielňu, opravovňu odevov, modelovú dielňu? Túžite po priemyslovom šijacom stroji, ktorý má automatický odstrih nite, ale vy si ho nemôžete z dôvodu miesta zaobstarať? V tom prípade si kúpte Janome HD9, tento stroj má parametre priemyslového jednoihlového stroja s automatickým strihaním nite, priemyslové pätky, stehovú dosku, priemyslový rotačný chápač, vynikajúcu rýchlosť šitia, kolennú páku, atď. Jeho najväčšou výhodou je, že ho môžete jednoducho postaviť na stôl a po šití znova upratať.

Šijacie stroje Janome sú špičkové stroje za vynikajúcu cenu od japonského výrobcu. Janome má väčšinový podiel výroby šijacích strojov a zabezpečuje výrobu niektorým značkám ako je Elna (Janome je vlastníkom tejto značky), Pfaff - Grand Quilter, Husqvarna, atď.

Vlastnosti stroja Janome HD9:

Nová dimenzia quiltovania. Tento stroj je vyvinutý najmä pre potreby quilterov. Najrýchlejší quiltovací stroj na našom trhu s najväčšou pracovnou plochou - neuveriteľných 225 x 150 mm. Súčasťou je aj veľký prídavný nadstavec pracovnej plochy (600 x 400 mm).

Nový a väčší rotačný chapač s veľkou spodnou cievkou, ktorá je o 40% väčšia ako cievky štandardné.

Špeciálna konštrukcia horného vodiča nite, čo znamená, že môžete šiť nielen tenkými, ale aj silnými niťami, a udržiavať lepšie vytvorený steh než kedykoľvek predtým (obzvlášť dôležité pri šití silnými niťami, napr. u kože, džínsov alebo gumy).

Janome HD9 ušije neuveriteľných 1600 stehov za minútu - to je rýchlosť, ktorú neprekoná žiadny iný stroj na trhu.

Za každých okolností dokonalé švy. Nech už šijete čokoľvek, každý steh musí byť rovnaký a dokonalý. S Janome HD9 bude každý Váš steh vyzerať profesionálne.

Jednoducho možno nastaviť požadovaný prítlak pätky a pomocou polohovania ihly využiť funkciu zapichnutia ihly v materiáli pre jednoduchú manipuláciu a otáčanie.

Použite kolennú páku a nepúšťajte látku z ruky. Jednoduché navíjanie spodnej nite samostatným motorom. Motorček umožňuje navinúť spodnú niť a pokračovať popri tom v šití.

Odstrih nití? Veľmi jednoduché. Hornú a spodnú niť odstrihnite jediným dotykom tlačítka.

Dĺžka stehu až 6 mm.

Jednoduchá výmena spodnej nite. Vďaka vynikajúcemu prístupu z prednej časti k chapaču môžete jednoducho vymeniť spodnú niť. Vďaka tomu je tento stroj skutočne jedinečný.

6-bodové LED osvetlenie pracovnej plochy (LED žiarovky sú umiestnené na dvoch miestach, vrátane priamo nad ihlou, aby bola zaistená vynikajúca viditeľnosť tam, kde je to najdôležitejšie).

Podrobný návod v češtine je samozrejmosťou.

Štandardné príslušenstvo stroja Janome HD9:

- štandardná pätka na stroji

- nožný pedál

- kábel stroja

- 4 ks cievok

- štetec

- lemovacia pätka

- držiak špulky

- sieťka cievky

- veľký skrutkovač

- malý skrutkovač

- vodič

- sada ihiel

- plastový box na príslušenstvo

- olejnička

- nožná páka

- návod na obsluhu

Dodatočné parametre

Kategória: Šijacie stroje Janome, Elektronické šijacie stroje, Šijacie stroje pre profesionálov, Šijacie stroje s priemyslovým chapačom, Šijacie stroje na kožu, Šijacie stroje na riflovinu
Záruka: 60 mesiacov
Typ stroja: Elektronický
Typ chapača: Priemyslový
Zameranie: Pre profesionálov
Vzdialenosť od ihly doprava: 23 cm
Menu v češtine: Nie
Druh vyšívaného materiálu: Na kožu, Na riflovinu
Počet ihiel: 1
Voľné rameno: Nie
Počet stehov: 1
Overlockový steh: Nie
Abeceda: Nie
Gombíková dierka: Nie
Šitie dvojihlou: Nie
Plynule nastaviteľná dĺžka stehu až do: 6 mm
Prednastavená šírka stehu: Nie
Nastavenie pozície ihly pri rovnom stehu: Nie
Regulácia prítlaku pätky: Áno
Automatický navliekač ihly: Nie
Tlačidlo priamej voľby: Nie
Horné podávanie látky: Nie
Displej: Nie
Tlačidlo START/STOP: Nie
Polohovanie ihly hore/dole: Áno
Automatické zapošitie: Nie
Regulácia rýchlosti šitia na stroji: Áno
Automatický odstrih nití: Áno
Pamäť: Nie
Kolenná páka: Áno
Prídavný stolík: Dokúpiteľný
Kryt stroja: Nie
Typ ihiel: HLx5
Príkon motora: 100 W
Osvetlenie: 6x LED dióda
Hmotnosť stroja: 14,2 kg

“Introduction to Quilting” with Natalie Barnes of the Beyond the Reef Patterns

“Unboxing the Janome HD9 Professional” with Natalie Barnes of Beyond the Reef Patterns

How to create a Concealed Zipper with the HD9

How to Thread the HD9 using Light Weight & Heavy Weight Thread

JP Unboxing The HD9

The HD9 Garment Kit

The HD9 Sewing over the hump

The HD9 Sewing through 16 layers of Denim

The HD9 Sewing through Leather

5
2x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevypĺňajte toto pole:
5
BG Avatar autora | 13.10.2023
Sijaci stroj splnil moje ocakavania, ma rovnomerny krasny steh, kolennu paku, automaticky navliekanie a odstrih nite, spodnu cievku ma vacsiu ako ine domace stroje, co je velkou vyhodou pri siti. Bez problemov presije vela vrstiev, steh zostava rovnomerny, nepreskakuje avsak treba vzdy pouzivat spravnu velkost ihly a nite. Ma specialnu konstrukciu napatia hornej nite, co umoznuje sit aj s hrubymi nitami. Osvetlenie stroja je velmi dobre. Ja som velmi spokojna.
5
Avatar autora | 3.10.2023
+ Stroj splnil moje ocakavania, krasny rovnomerny steh, velka kovovova cievka, kolenna paka, automaticky ostrih, krasny mechanicky pevny stroj na domace pouzivanie. Stoj sa netrasie ani pri velkej rychlosti, stoji pevne na stole. Naozaj presije velmi vela vstiev latky.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Nevypĺňajte toto pole:

V japončine slovo Janome znamená „hadie oko“. Spoločnosť získala meno v 20. rokoch minulého storočia, keď zakladateľ Yosaku Ose, priekopník japonskej šijacej výroby, začal používať systém okrúhlych kovových cievok namiesto tradičného dlhého člnku. Japonci si mysleli, že nová okrúhla cievka vyzerá ako hadie oko a z inovatívneho dizajnu sa zrodilo meno. Spoločnosť Janome odvtedy vedie toto odvetvie v súlade s neustálou inováciou. Spoločnosť má teraz divízie šitia v Spojených štátoch, Kanade, Mexiku, Európe, Austrálii a na Novom Zélande, ako aj zástupcov v Afrike, Strednej a Južnej Amerike a v celom tichomorskom okraji Ázie. Výrobné schopnosti spoločnosti z nej urobili aj svetového lídra vo výrobe vysoko presných robotov. V roku 1979 predstavila značka Janome prvý elektronický šijací stroj na svete – MEMORY 7. Dnes je Janome gigantom na trhu so šijacími strojmi a celosvetovo uznávanou značkou.