S kódom 𝐇𝐀𝐏𝐏𝐘𝐄𝐀𝐒𝐓𝐄𝐑 nakupujete do 1. 4. 2024 pri objednávkach nad 100 eur so zľavou 5 %. V období 𝟐𝟗. 𝟑. až 𝟏. 𝟒. 𝟐𝟎𝟐𝟒 bude kamenná predajňa zatvorená a zákaznícka podpora nedostupná. Ďakujeme za pochopenie.

TEXI DRESS FORM 36-42

Kód: TEXI DRESS FORM 36-42
Doprava zadarmo
Značka: Texi
197 € 164,17 € bez DPH 197 € / 1 ks
Skladom (1 ks)
Môžeme doručiť do:
3.4.2024
Možnosti doručenia

Táto figurína predstavuje dokonalé riešenie pre profesionálnych návrhárov a výrobcov oblečenia. Vďaka 8 nastaviteľným častiam môžete predĺžiť tiež pásovú líniu.

Detailné informácie

Podrobný popis

Táto figurína predstavuje dokonalé riešenie pre profesionálnych návrhárov a výrobcov oblečenia. Vďaka 8 nastaviteľným častiam môžete predĺžiť tiež pásovú líniu. Nastavenie veľkostí sa realizuje pomocou 12 dobre ovládateľných zapustených otáčavých kotúčov (pri otáčaní kotúčmi si v okienkach nastavíte požadované miery). Široké ramená zaručia perfektne padnúce rukávy. Figurína je potiahnutá nylonovým povlakom, jej zadná  časť z penového materiálu, ktorý uľahčuje prácu so špendlíkmi a značenie materiálu. Súčasťou figuríny je aj vankúšik na krku panny ktorý, slúži na odkladanie špendlíkov a zarovnávač spodnej dĺžky sukní. Výška panny: 170 cm ( 100 cm je výška panny, 70 cm je nastaviteľná tyč na reguláciu výšky).

Obvody:

obvod krku: 35 - 46 cm

poprsie: 84 - 100 cm

obvod pásu: 64 - 80 cm

obvod bokov: 86 - 102 cm

Veľkosť panny: 36 - 42

Dodatočné parametre

Kategória: Krajčírske panny
Záruka: 24 mesiacov

Sewing dress form | Manekin krawiecki | TEXI DRESS FORM 36-42 / 42-48

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Nevypĺňajte toto pole:

Značka Texi predstavuje kompletné riešenie pre módne, čalúnnické alebo kožené ateliéry. Portfólio produktov Texi zahŕňa priemyselné šijacie stroje a domáce šijacie stroje, žehliace potreby, etiketovacie a šijacie príslušenstvo. Spoločnosť bola založená v roku 2009 ako odpoveď na dopyt zákazníkov po energeticky úsporných, tichých a užívateľsky prívetivých šijacích strojoch. Dnes je značka distribuovaná do viac ako 40 krajín po celom svete.